چرا دستگاه ویپ من کام نمی دهد؟!

دلایل خرابی و بخار ندادن دستگاه ویپ

چرا دستگاه ویپ من کام نمی دهد؟! یک سوال کلی که با این که می تونه دلایل بسیار متفاوتی داشته باشه، اما ما سعی کردیم دلایل اصلی این اتفاق رو به طور خلاصه در این مقاله توضیح دهیم.

1. خراب شدن کویل و یا کاتریج! شایع ترین دلیل کام ندادن انواع دستگاه های ویپ، خراب شدن و یا به اصطلاح سوختن کویل (یا کاتریج) دستگاه هاست. پس اولین نکته ای که در صورت بروز این مشکل باید بررسی کنید، سلامت کویل است.

کویل یا کاتریج در تمامی دستگاه های ویپ و پادسیستم، یک قطعه مصرفیست که عمر مفید آن با استفاده روزمره عادی، و البته با رعایت نکات مربوط به نگهداری کویل، تقریبا یک ماه می باشد.

2. شاید عجیب به نظر برسد، اما گاها پیش اومده که کاربر بدون این که باتری دستگاه ویپ را شارژ کند، اقدام به استفاده از آن می کند و از کام ندادن دستگاه شاکی می شود! لطفا از شارژ داشتن باتری دستگاه خود مطمئن شوید و بعد اقدام به استفاده از آن بکنید!

3. یکی دیگر از دلایل شایع کام ندادن دستگاه های ویپ، نفوذ ایجوس به داخل دستگاه است. پس دادن مایع در حد دو-سه قطره در روز امری طبیعی در تمام دستگاه هاست. بهتر است کاربران در طول روز اقدام به بررسی زیر کاتریج دستگاه کرده و در صورت مشاهده پس دادن مایع، آن را تمیز کند. در صورت عدم توجه کاربر به این موضوع، ایجوس ممکن است به داخل ایرفلو (ورودی هوا) دستگاه نفوذ کرده و دستگاه را از کار بندازد.

4. ضربه! تمامی دستگاه های الکترونیکی از جمله دستگاه های ویپ، نسبت به ضربه حساس هستند. در صورت وارد شدن ضربه به دستگاه، ممکن است دستگاه در هنگام کام دهی اخطار دهد و یا کلا روشن نشود.

دلایل خرابی و بخار ندادن دستگاه ویپ
5. نفوذ آب: همانطور که دستگاه ها نسبت به نفوذ مایع ایجوس حساس است، آب هم از این قاعده مستثنی نیست. در آب افتادن دستگاه و یا ریختن آب بر روی دستگاه می تواند در لحظه موجب سوختن دستگاه ویپ شود.
دلایل خرابی و بخار ندادن دستگاه ویپ

6. خراب شدن باطری: دلایلی مختلفی می تواند باعث خرابی باتری دستگاه ویپ شود:

  • شارژ کردن دستگاه با شارژرهای سوپر فست شارژ (در دستگاه های که از این تکنولوژی پشتیبانی نمی کنند).
  • شارژ کردن دستگاه با شارژر فندکی غیر استاندارد خودرو که گاها باعث خرابی باتری یا برد دستگاه می شود.
  • استفاده نکردن از دستگاه در طولانی مدت که باعث خراب شدن (یا به اصطلاح  Death شدن باتری) میشود.
  • در نهایت استهلاک طبیعی باتری که بعد از سال ها اتفاق می افتد و اجتناب ناپذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به راهنمایی نیاز دارید؟
×

فهرست